Топ 10 прахосмукачки за 2021

Прахосмукачката е уред, който е задължителен за всеки дом. Без нея почистването не е завършено, а и тя осигурява здравословната среда в която живеем, премахвайки дори и най-дребните частици прах. Разбира се, освен ако не се занимавате професионално с почистване, съвсем не е необходимо да купувате супер мощен модел на висока цена. Достатъчно е да изберете такъв вариант, че съотношението между качество и цена да е добро и същевременно вашата прахосмукачка да разполага с всички допълнителни функции, които са ви необходими. Нека да видим топ 10 прахосмукачки за 2021-ва, чието качество и функционалност предизвикват единствено възхищение. Сред тях има различни видове, включително и прахосмукачки роботи.

Прахосмукачка робот MEDION ILIFE MD18999

Чудесен модел, който изненадва със систематична навигация, добри резултати при почистване и дълъг живот на батерията. Определено си струва човек да го има у дома.

Прахосмукачка робот ROWENTA AQUA FORCE RR6971

Страхотен уред, който се грижи за редовното почистване и избърсване на подовете вместо вас, като почиства до 100 квадратни метра жилищна площ с едно преминаване. Може лесно да влезе под мебели и легла. Едновременно засмуква и избърсва твърдия под.

Прахосмукачка робот AEG ULTRA X PERFOMANCE RX7-1-TM, LI-ION, 500

Прахосмукачка робот с Li-Ion батерия, която ще ви впечатли със своята уникална техника на засмукване, благодарение на която домът ви винаги ще блести от чистота. Почиства перфектно дори и на труднодостъпните места.

Прахосмукачка ROWENTA SILENCE FORCE RO6383, 750W

Една много мощна и същевременно тиха прахосмукачка. Притежава отлична всмукателна мощност и голям контейнер за прах.

Топ 10 прахосмукачки за 2021
Топ 10 прахосмукачки за 2021

Прахосмукачка VX7-2-CRAK X POWER, 650W = 2200W, 69DB

С четка, предназначена за всякакви повърхности – твърди и меки подови настилки, тази прахосмукачка е чудесно средство за поддържане чистотата във вашия дом. Бързо почиства космите от домашни любимци и други замърсявания по пода, дивана, стълбите или стените. Отличен избор за почистване на дома и автомобила.

Прахосмукачка BISSELL® VAC & STEAM C24358 / 1500W

Предлага мощно засмукване и е изключително удобна за употреба – предназначена за сухо и мокро почистване, тя е просто перфектна.  Не са ви необходими специални препарати.

Прахосмукачка HOOVER BREEZE BR71BR2, 700W = 2300W

Изключително функционална и икономична прахосмукачка. Работи много тихо и е с отлична мощност. Контейнерът за прах се изважда и почиства с лекота. 

Прахосмукачка VAX CCQSASV1P1, 850W = 2300W

Мощна многоциклонна цилиндрична прахосмукачка за почистване на килими и твърди подове. Идва с усъвършенствана HEPA филтрация – улавя 99,98% прах и алергени за по-чист въздух. С дълъг маркуч за почистване на стълби и лесно придвижване до труднодостъпни места.

Прахосмукачка HOOVER SE71WR01, 700W

Предлага мощно засмукване и оставя килимите чисти до самия ръб. Същевременно е много компактна и лека за пренасяне. Много добър избор за всеки модерен дом.

Прахосмукачка SEVERIN MY7117.108, 950W, H12

Един от най-добрите модели на пазара в своята категория. С компактен, лек и удобен дизайн, с отлична мощност, подходяща за всякакви повърхности и най-вече твърди подове. Лесно се разглобява и почиства и е оборудвана с филтър, задържащ повечето от алергените, налични в околната среда.

Може да разгледате и една уникална Портативна безкабелна прахосмукачка с LED фенер и SOS аварийна светлина Xmart V6. Перфектна за експресно и удобно почистване на дома, офиса и автомобила. Има LED фенер, както и SOS аварийна светлина.В комплента има и филтър HEPA. Една от добрите прахосмукачки. Цената и е доста примамлива 69,90 лева. Може да я разгледате и закупте от ТУК!

Ако статията Ви е харесала, може да я споделите с приятели.
Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
Linkedin
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *