Виртуално събитие на DiTra

Ако искате да се информирате преди всички останали за последните нови решения в областта на 3D принтирането, имате възможност да го направите сега.  Регистрирайте се онлайн за традиционните за това време от годината семинари на живо. ДиТра и този път не пропуска да организира „виртуално събитие на DiTra“.

На тях ще се запознаете с интересните нови възможности, които открива пред вас последната версия на SOLIDWORKS. Kакто и ще научите повече за останалите услуги и продукти, които CAD/CAM центъра на ТехноЛогика предлага.

Предвид условията в страната, свързани със световната пандемия от коронавирус, традиционната среща тази година ще бъде проведена виртуално.  Но въпреки трудностите и утежнената обстановка, всички, които се интересуват от новите възможности и не се колебаят да ги прилагат, отново ще могат да се информират за тях.

В семинарите на живо вниманието на участниците ще бъде насочено към подобренията в SOLIDWORKS 2021 и CAMWorks 2021. Kакто и към възможностите за пълна разработка и управление на продукти /от всяка една локация/, които предлага платформата 3DEXPERIENCE. А те са наистина впечатляващи.

Като допълнителен акцент по време на виртуалните семинари от ДиТра са решили да се фокусират върху прецизните 3D скенери на Creaform и 3D принтери на Stratasys. Известни със своето безкомпромисно качество и възможности за разрешаване на различни технологични проблеми, с които други устройства не биха могли да се справят.

От ДиТра споделят, че за тях фокусът към оптималното използване на прецизно подбраните софтуерни продукти, съобразно конкретната специфика на дейността. Както и допълването на машинния парк и пълното осмисляне на инвестициите, е било винаги от първостепенно значение.

Не пропускайте да се регистрирате за предстоящото на 25 ноември събитие, защото, освен всичко останало, ще имате възможност да научите повече и за вече подготвените от центъра технологични разработки, които ДиТра е осигурила на своите клиенти.

Виртуално събитие на DiTra
Виртуално събитие на DiTra

Ето какво още ще научат всички, които се регистрират и присъстват на виртуалното събитие:

  • Как се автоматизира конструкторският труд за разработка и редактиране на продукти в Биомашиностроене с помощта на програмния интерфейс (API) на SOLIDWORKS
  • По какъв начин SOLIDWORKS Inspection и SOLIDWORKS Composer улесняват работата по качествения контрол и сглобяването на продуктите в Лесто продукт
  • Как се автоматизира програмирането на NC машините и как се генерират технологични документи в Айгер Инженеринг

По време на онлайн семинарите ще можете също така да задавате въпроси и на експертите от ДиТра. Те ще бъдат на ваше разположение през цялото време. Последните новости в 3D решенията ви очакват, затова не пропускайте да направите своята онлайн регистрация!

Виртуално събитие на DiTra започва на 25 ноември от 13:30 ч. Може да се регистрирате от този линк: https://ditra.bg

Ако желаете да обогатите вашите знания в сферата на 3D моделиране, подготовка за 3D принтиране, 2D чертежи и всичко останало за работата с CAD софтуера SolidWorks, то това ръководство на Мат Ломбард ще ви помогне много за да напреднете или да научите основни неща. Цената му е 33,00 лева и може да го закупите от тук – „“

Ако желаете да получавате още повече качествено съдържание и да сте в течение с всички предстоящи събития, може да се абонирате за нашия безплатен мейл бюлетин. Станете част от нашето семейство от вече над 50 човека.

Ако статията Ви е харесала, може да я споделите с приятели.
Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
Linkedin
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *