За Нас

https://www.3dsolid.eu/ е онлaйн платформа създадена от млад и ентусиазиран екип от инженери с над 3 годишен опит в проектиране и моделиране на 3D и направата на 2D чертежи в CAD среда. За нас можем да кажем, че ние следваме прочутата фраза на Алберт Айнщайн „Ако не можеш да обясниш нещо на 6-годишно дете, значи самият ти не го разбираш“.

В платформата ще намерите много SolidWorks уроци, както и категория за напълно начинаещите: Въведение в SolidWorks. Идеята ни е с течение на времето да добавяме още повече полезни материали и видео уроци за самообучение за различни CAD среди.

Ще намерите много информация за набиращото полулярност сред инженерните и любителските среди и навлизане дори в ежедневието на обикновенните хора – 3D принтиране. В статиите ще научите подробни неща за 3D принтиране. Технология, методите на принтиране, използваните материали, както и за какво точно се използва. Също така ще споменем предимства и недостатъци в сравнение с традиционни методи, както и самите процеси при 3D принтиране.

Ще намерите информация за това какво представляват CAD/CAM системите. Софтуер, методи на проектиране и моделиране, както и къде се използват. Какви са особеностите при тези системи и процеси. Също ще споменем за тяхната история, за тяхното настояще и за тяхното бъдеще и потенциал за развитие. Ще има много класации и ревюта.

В категория Технологии, ще има доста информация за всички видове технологии. От това „Какво е 3D моделиране“, до всякакви технологични новини. Както и за бъдещото развитие на технологичния свят. Не само в проектанската или дизайнерската сфера, но и във всяка друга такава.

Ще намерите специална категория за Събития в която ще описваме подробно всякакви технологични и интересни събития. Ще ви държим информирани за цени на билети, преживяване, местоположения и друга важна информация за едно технологично събитие.

Сигурно се питате „С какво ще се издръжа тази платформа?“ отговора е с Желание.

За съжаление това няма да е достатъчно. Знаем колко е досадно да има реклами, но това е единствения начин да продължаваме да се занимаваме и поддръжаме тази платформа. За това ще виждате реклами, които ни помагат да се развиваме и усъвършенстваме. Благодарим ви за разбирането!

За нас е чест да бъдем с Вас и да извървим заедно пътя, към Вашият 3D свят!

Ние сме ценен източник на информация!

За нас и нашата кауза.
За нас с нашата кауза.
Ако статията Ви е харесала, може да я споделите с приятели.
Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
Linkedin
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest