Национални ВИРТУАЛНИ дни на кариерата – Добра Кариера, Добър Живот – 2020

Ако търсите нови контакти и намиране на изгодни предложения за работа, то тогава заповядайте на „Национални ВИРТУАЛНИ дни на кариерата” 2020!

Те се провеждат онлайн, което ги прави напълно безопасни!

Всеки заинтересован да намери своя печеливш кариерен път може да вземе участие, при това съвсем бързо и лесно, защото не е необходимо нищо повече от интернет връзка и подходящо устройство.

Става въпрос за виртуален кариерен форум, който ще имате възможността да посетите напълно безплатно онлайн, без да е нужно да рискувате здравето си.

„Национални ВИРТУАЛНИ дни на кариерата” 2020 досега бе провеждан в седем академични български града, но вече всеки, който желае да грабне своя шанс за нова реализация, ще може да го посети, без да напуска комфорта на своя дом.

Форумът, провеждан със съдействието на водещи по отношение на технологичните разработки за виртуална кариерна платформа Brazen от САЩ,  ще е достъпен онлайн на следните дати и часове:  24, 25 и 26 март от 11:00 ч. – 17:00 ч.

Национални ВИРТУАЛНИ дни на кариерата – Добра Кариера, Добър Живот - 2020
Национални ВИРТУАЛНИ дни на кариерата – Добра Кариера, Добър Живот – 2020

За да участвате в събитието е необходимо единствено да посетите интернет адреса national.careerdays.bg

Организатор е JobTiger – компания с напредничави идеи, пионер в осъществяване на важни и полезни виртуални събития, която разполага със сериозен опит. Зад гърба си има проведени вече шест подобни събития – виртуални дни на кариерата, предизвикали интереса на голям брой посетители. Трябва също така да отбележим, че реализацията на предстоящия кариерен форум е подпомогната от известната платформа Brazen Technologies, САЩ и по-точно техните с водещи технологичните разработки.

Какво е необходимо да се включите?

Единствено да се регистрирате за участие, напълно безплатно.

Какво може да очаквате от форума?

По време на провеждането на кариерния виртуален форум водещи компании ще обявят своите свободни работни позиции и ще разяснят изискванията си към своите бъдещи сътрудници. Това ще ви осигури уникалната възможност да селектирате разнообразни възможности за кариерен растеж.

За повече информация: events@jobtiger.bg ; +359 2 4918 013 и +359 882 364 456; m.me/CareerDaysBulgaria

Ако статията Ви е харесала, може да я споделите с приятели.
Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
Linkedin
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *