Присъединете се към голямото семейство на Vansi3D – уникален шанс за всички, с интерес в сферата на 3D принтирането

Ако имате сериозни интереси или работата ви по някакъв начин е свързана със сферата на 3D принтирането, имате уникален шанс да се превърнете в част от голямото семейство на уникалната платформа Vansi3D. Тя ви предлага възможност да управлявате собствен онлайн магазин, в който да предлагате 3D продукти и 3D дизайни, без да се налага да похарчите цяло състояние за създаването на функционална и безупречно работеща платформа или реклама.

Да, разбрали сте съвсем точно– откривате собствен магазин и започвате да печелите веднага! Нужно е само да си създадете акаунт и да започнете да развивате успешно вашия бизнес.

Създали сте чудесен продукт – Vansi3D ви дава шанса да го предложите на възможно повече потребители

Платформата е място, където да предложите на повече потребители вашите Услуги за 3D печат и 3D дизайни, производство и прототипиране. Присъединявайки се към нея вие автоматично увеличавате шансовете си да бъдете забелязани от повече хора. Тоест, да повишите рейтинга и продажбите си.

Vansi3D рекламира вас и вашия труд

На всеки един творец в сферата на 3D проектирането, изготвянето на прототипи и моделирането, се открива невероятният шанс да рекламира себе си тук.

Платформата вече разполага с богата гама от оригинални и индивидуални продукти. Както и с лоялни клиенти, които биха били любопитни да изпробват и още интересни предложения.

Ако работите усърдно и всячески се стараете да удовлетворите желанията и потребностите на своите клиенти, вашето място е в Vansi3D.

С Vansi3D успявате и печелите бързо

Това е платформа, единствена по рода си, в която всеки би могъл да бъде успешен бизнес партньор.

Vansi3D ще ви помогне да постигнете финансова стабилност, осигурявайки ви възможност да получите прилично възнаграждение за труда си, с възможност за работа от дома.

Присъединете се към семейството на Vansi3D и получете нужната подкрепа

Ако отдавна мечтаете да превърнете вашето хоби в печеливш бизнес, сега е момента да го направите! Можете да разчитате на подкрепа във всяко едно отношение. Например, при необходимост от изработка на модели, прототипи и проекти ще може да изберете точния специалист сред останалите потребители.

Как да създадете търговски акаунт в Vansi3D?

Няма нищо по-лесно от това – просто попълнете формата за регистрация на търговци и веднага след това от платформата ще разгледат вашата заявка. Точните стъпки може да видите тук.

Присъединете се към голямото семейство на Vansi3D - уникален шанс за всички, с интерес в сферата на 3D принтирането
Присъединете се към голямото семейство на Vansi3D – уникален шанс за всички, с интерес в сферата на 3D принтирането

Vansi3D предлага богато разнообразие от продукти и услуги

3D скенери, 3D надписи, 3D писалки, 3D принтирани полезни аксесоари за бита. Включително и предпазни шлемове за Ковид 19 – тук ще откриете огромно разнообразие от уникални продукти.

Възможностите на 3D принтирането са неограничени и то е безценно в много сфери, сред които:  военна промишленост, машинни елементи, прототипи, медицина, зъботехника, играчки, автомобилна индустрия, скулптури, архитектурно моделиране, географски и ситуационни модели, дизайн, концептуални модели, маркетинг, инженерство и още много други.

Можете да разчитате на качествена и прецизна изработка, както на разнообразни битови консумативи /с възможност за закупуване не само на готови модели, но и за изработка по конкретен модел, предложен от клиента/, така и на индустриални заготовки, макети, резервни части и други.

Vansi3D ви очаква

Независимо дали предлагате или търсите определен продукт или услуга, Vansi3D е вашият надежден партньор, с който можете лесно да реализирате мечтите си.

Ако статията Ви е харесала, може да я споделите с приятели.
Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
Linkedin
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *