Търсиш нова кариера в сферата на инженерството?

Дни на кариерата 2019 Ви приведства!

Събитието дни на кариерата се провежда за четиринадесета поредна година и Ви дава възможност да се срещнете очи в очи с бъдещите работодатели. Така ще може да обмените информация едни на други, да разберете повече за тяхната дейност, за свободни позиции, за изисквания към бъдещите кандидати, както и много други интересни неща. На повечето щандове има рекламни материали, като химикалки, тефтери, календари, както и много други практични неща полезни за всеки студент.

Къде и кога се организира събитието?

Самото събитие ще се проведе в няколко града. На 15-ти и 16-ти Октомври 2019г. на територията на ТУ-София в 12-ти, 1-ви и 2-ри учебни корпуси. Откриването ще е на 15-ти Октомври (Вторник) в 12-ти учебен корпус и ще е от 10:00ч.

На 17-ти Октомври 2019г. събитието ще се намира в филиал на ТУ-София гр. Пловдив и във Факултет и Колеж – Сливен.

Кои фирми и компании ще участват?

На „Дни на кариерата 2019“ ще присъстват много компании и фирми, които имат интерес към бъдещите си кандидати. Това е една чудесна възможност за всички студенти да намерят първата си работа или стаж!

Търсиш нова кариера в сферата на инженерството?
Търсиш нова кариера в сферата на инженерството?

Ще вземат участия фирми и компании като: Festo, Siemens, BTL, gtt, Proxiad, BOSCH, Melexis, Atos, Liebher, VIVACOM, SAP, ABB, Sensata, Lufthansa Technik, Visteon, Arexim, както и още много компании.

Ползите от „Дни на кариерата 2019г.“

Ползите са безкрано много, но може би най-важното е, че ще се срещнете очи в очи с бъдещите си работодатели, ще може да обмените опит, знания и изисквания, ще може да предадете вашата автобиография (CV), както и да зададете своите въпроси.

Както забелязвате има разнообразни компании, които ще вземат участие. Това събитие е подходящо за студенти и завършили инженери без значение от направлението им, от машинни инженери до студенти от стопански факултет.

Дни на кариерата е едно уникално събитие, което не бива да пропускате! Повече информация за събитието и за фирмите и компаниите участващи на него може да прочетете ТУК!

Можете да харесата нашата Фейсбук страница, за да научавате за още полезни събития и технологични новини. Посетете линка и харесайте – ТУК

Ако имате въпроси може да се свържете с нас от контактната форма, да пишете коментар или да ни пишете на нашата Фейсбук страница.

Ако статията Ви е харесала, може да я споделите с приятели.
Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
Linkedin
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *